Cătălin Chiriac

Colaborator

Și-a început ucenicia în domeniul dreptului în calitate de paralegal în cadrul unei mari societăți de avocați din Cluj-Napoca. Absolvind Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai în anul 2014, Cătălin a trecut examenul de admitere în Barou în același an, devenind astfel membru al Baroului Cluj. Cătălin și-a început activitatea în cadrul SCA Crișan și Boncaciu de la momentul înființării acesteia, în activitatea sa fiind implicat într-o gamă largă de chestiuni judiciare și extrajudiciare, vizând o varietate mare de domenii de drept.

Cătălin a fost implicat în proceduri complexe de achiziții publice, în proceduri de insolvență, recuperări de debite comerciale, executări silite, proceduri corporate privind înființarea, modificarea și dizolvarea societăților, litigii privind drepturile consumatorilor, litigii imobiliare, precum și litigii pure de drept civil.

Cătălin are dreptul de a asigura reprezentarea Clienților în fața tuturor instanțelor de judecată din România, cu excepția Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Este un cunoscător foarte bun al limbii engleze.