Misiunea

SCA Crișan și Boncaciu a fost înființată în iulie 2016 de către avocații fondatori Horațiu Crișan și Cristina Boncaciu din dorința acestora de a își folosi experiența cumulată de peste 15 ani în avocatură pentru a propune un model diferit de avocat pe piața românească. Modelul propus de noi se distinge prin beneficiile specifice aduse Clientului care economisește atât timp cât și resurse materiale.

Câștigăm timp prin continuitatea echipei alocate Clientului și bivalența competențelor acesteia în măsură să ofere atât consultanță juridică cât și servicii de asistență și reprezentare în sala de judecată.

Modelul de avocat propus nu urmărește să promită mai mult decât poate oferi și nu dorește să fie plătit pentru mai mult decât oferă.

Valorile

Suntem inspirați de ambiția de a câștiga și de angajamentul față de succes. Crișan și Boncaciu se angajează să respecte principiile eficientei și loialității și mai presus de toate, apreciem parteneriatele apropiate cu toți clienții și colaboratorii noștri.

Ne concentrăm pe rezolvarea problemelor încredințate de client și pe oferirea de consiliere adaptată nevoilor clienților noștri. Respectăm confidențialitatea relației client-avocat și dincolo de încetarea relațiilor de colaborare.

Portofoliu clienţi